Українська версія сайту

До Міжнародного дня Землі

26-04-2017

 Двадцять четвертого квітня 2017 року за участю ліцеїстів І та ІІ курсів під керівництвом викладачів Федоренко Л.С. та Шапошнікової І.М. було проведено позакласний захід на тему: «Жити в злагоді з природою».

Метою проведення заходу було формування у ліцеїстів екологічної культури, активної громадянської позиції у розв’язанні екологічних проблем  сучасності,  відображення  кращих  традицій  українського народу  у взаєминах з довкіллям, виховання ціннісного ставлення до природи.

Міжнародний день Землі можна назвати найбільш глобальним святом на нашій планеті, оскільки воно відзначається за підтримки Організації Об’єднаних Націй та спрямоване на збереження спільного місця проживання всіх людей.

 

Наша планета вже не витримує екологічних потрясінь: видобутку корисних копалин, що відбувається шаленими темпами, зростаючої кількості промислових та побутових відходів, кислотних дощів, спустелювання, зменшення розмаїття флори та  фауни,  виснаження озонового шару атмосфери, парникового ефекту і глобального потепління.

 А тому потрібно частіше привертати увагу кожного з нас  до  існуючих проблем довкілля, дбати про збереження природних ресурсів Землі, про їх раціональне використання для того, щоб передати це багатство наступним поколінням.

І.М. Шапошнікова

Л.С. Федоренко

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X