Українська версія сайту

Люблю весну, та хто її не любить…

16-04-2016

«Закоханий у Київ, я блукаю по зелених кучерявих, шепотливих його вулицях. Милий, тихий, задумливий красень!» - писав в одному зі своїх творів В.Винниченко. Насолодитися красою весняного міста,пройтися невідомими вуличками, вдихнути пахощі розквітлих дерев  та подихати на повні груди у розкішних весняних парках змогли ліцеїсти 102 навчальної групи юридичного ліцею, прогулюючись 13 квітня 2016 року разом з класним керівником Краснокутською Н.В. найромантичнішими місцями Києва.

Під час цвітіння дерев Київ здається найзатишнішим і найпрекраснішим. Одними з найекзотичніших і найчарівніших квітучих дерев є магнолії, величезна колекція яких знаходиться у найстарішому Ботанічному саду ім. О.Фоміна. Серед усіх цінних порід магнолія є дійсно справжньою королевою. Цвітіння цих дерев – явище неперевершене!

Почувши дзвони, не можна пройти й повз величний Володимирський собор, який зачаровує не лише зовнішньою красою, а й дивовижними розписами М.О.Врубеля, В.М.Васнецова, М.В.Нестерова, М.К.Пимоненка тощо.

Дихає старовиною і запрошує до себе Парк КПІ. Сьогодні важко уявити, що колись ця територія була військовим полем, поритим канавами, без жодного деревця. Зараз тут знаходиться дендропарк та парк площею 15 га, де можна полюбуватися великою популяцією білок, погодувати з долоні синичок.

Звісно, гуляючи мальовничими стежками, не можна було не зайти до найстарішого головного корпусу КПІ. За архітектурно-мистецькими якостями він є однією з найкращих споруд Києва навчального призначення кінця 19 - початку 20 століття. Також ліцеїсти мали змогу відвідати «Вежу КПІ» з оглядовим майданчиком, зоною відпочинку.

Отже, хоч весняний дощ і супроводжував прогулянку, все ж не зміг її зіпсувати, а лише додав романтичного настрою і бажання знайомитися з чудовим містом ще й ще!

 Н.В.Краснокутська

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X