Українська версія сайту

Підсумкова загальноліцейна наукова конференція, присвячена Дню науки

18-05-2016

21 травня 2016 року у всьому світі будуть відзначати Міжнародний день науки. Це  – свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості.

У юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва 17 травня відбулася щорічна підсумкова загальноліцейна наукова конференція, присвячена Дню науки. Конференцію було розпочато вступним словом заступника директора з навчально-методичної роботи Коваленка В’ячеслава Олександровича, який привітав її учасників та узагальнив результати наукової роботи викладачів та ліцеїстів.

Запропоновані до обговорення наукові роботи підтвердили, що ліцеїсти захоплюються науковими дослідженнями, а це свідчить про їх різносторонній розвиток та інтелектуальні здібності.

Не залишили байдужими як ліцеїстів, так і викладачів та гостей конференції роботи ліцеїстів: Кичинської Анастасії (103 н.г.) «Становлення та шляхи формування громадянського суспільства в Україні», Гуменчука Дмитра (103 н.г.) «Руйнівні чинники злочинності у суспільстві»,  Гордич Кароліни (102 н.г.) «Дослідження актуальності заміни літери «Г» в українських власних назвах літерою «Н» при перекладі на англійську», Драчевської Любові (102 н.г.) «Молода гвардія – герої чи міф?», Бошняка Олексія (102 н.г.) «Різдвяне перемир’я 1914р. Мить людяності на фоні страшних подій », Резніченка Андрія (102 н.г.) «Іван Сірко – видатний отаман Війська Запорізького», Горустовича Іллі (103 н.г.)  «Розвиток та сучасний стан машинобудування США», Ніжніка Едуарда (104 н.г.)   «Остеохондропатії у підлітків та їх реабілітація», Зайченко Ганни та Глушкової Ганни (104 н.г.) «Технологія виробництва та географія поширення скловарної промисловості світу», Лопатяк Олени (203 н.г.) «Характеристика азартних ігор за законодавством України», Бабенко Юлії (201 н.г.) «Письменники рідного краю. Фастівщина» та Павлова Георгія (203 н.г.)  «Наноматеріали: дослідження та застосування».

Представляючи власні роботи ліцеїсти виявили володіння науковою термінологією та обізнаність з теми дослідження, продемонстрували використання сучасних ІК-технологій.

Завершилась конференція виступом директора юридичного ліцею, кандидата історичних наук, доцента Кобка Василя Андрійовича, який  нагородив юних дослідників дипломами за досягнення у науковій роботі та побажав їм нових творчих здобутків.

Вітаємо зі святом всіх науковців, викладачів, майбутніх вчених-ліцеїстів. Нових творчих успіхів! Нехай висоти Науки підкоряються вам!

Заступник голови Ради 

науково товариства «Ерудит»                                   Шапошнікова І.М.

 

Керівник суспільно-гуманітарної секції                    Скрилова Н.Л.

науково товариства «Ерудит»

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X