Українська версія сайту

Випускники академії опікуються вихованцями юридичного ліцею

06-06-2017

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на ліцеїстів юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва, разом зі щирими побажаннями добра, здоров’я, миру чекав дуже приємний сюрприз.

Від випускників Національної академії внутрішніх справ 2002 року ліцеїсти з вдячністю отримали чудовий подарунок – сучасний мікшерний пульт.

Символічно й зворушливо звучать слова, які випускники академії розмістили на подарунковому сертифікаті: «Молодому поколінню з побажаннями натхнення, успіхів і творчості!».

Отже, наші мрії здійснюються! Нам є, чим пишатися сьогодні, та попереду ще багато непідкорених  вершин. Вже народжуються нові ідеї проведення культурно-мистецьких заходів, учасники хореографічного колективу ліцею обговорюють мелодії для наступного конкурсу «Київський вальс», а дівчата нашого улюбленого вокального ансамблю «Колорит» просто зараз пропонують спробувати співати з використанням можливостей нового мікшерного пульту.

Ось наші звукооператори вже за роботою, мікрофони перевірені, і на всю залу звучить «Юності пора» - пісня, яка вже третій рік з легкої руки ректора академії Володимира Чернєя стала справжнім гімном юридичного ліцею!

Незабаром  випускники ліцею 2017 року попрощаються з дитинством та вийдуть на широкий шлях дорослого життя. Багато хто з них поповнить ряди курсантів Національної академії внутрішніх справ, і ми сподіваємося, що ліцеїсти будуть завжди вдячні за щоденні уроки мудрості й добра, дружби та взаєморозуміння, натхнення і творчості!

І.В. Булгакова

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X