Українська версія сайту

«Сучасна молодь: її проблеми та амбіції»

19-04-2017

Молодь… Яка вона?... Зухвала, невихована, нечесна?…Або ж справедлива, вихована, розумна?

Кожен з нас є тим, задля чого жили, воювали, творили та помирали наші пращури впродовж багатьох віків. У кожного покоління є свій сенс - ніщо не минуло даремно. Від нас залежить досить багато: чи збережемо ми духовні скарби, нажиті минулим, чи будуть спроможні наші діти творити життя навколо себе, чи буде майбутнє у наших правнуків. Та чи будуть вони щасливі, якщо ти не працюєш на це зараз?

Сьогодні в ліцеї пройшов захід присвячений Міжнародному дню солідарності молоді.


 Цей пам’ятний день служить ще одним приводом, аби привернути увагу державних органів, суспільства та засобів масової інформації до проблем молоді.

Сьогодні молоді люди, безумовно, набагато сміливіше попередників у відстоюванні своїх прав і поглядів. Та незважаючи на цю рішучість та свободу є досить багато проблем. Однією з найактуальніших є поширення вживання алкоголю та наркотичних речовин серед підростаючого покоління.

Нерозривно пов'язана з наркоманією проблема пошуку себе в житті, втрата відповідальності і майбутнього, оскільки проблемами сучасних молодих людей є професійне самовизначення, а пізніше працевлаштування та відсутність можливостей для самореалізації.

Водночас, є дуже багато тих, хто в наш час має величезну жагу до знань. І це чудово! Є все-таки цілеспрямовані люди, які навчаються в кількох університетах, підробляють вечорами, а у вихідні пишуть статті в наукові журнали. Саме за такими майбутнє.

Але і тут теж існують проблеми. Бо освічені молоді люди не мають підтримки і не бачать свого майбутнього в Україні.

Та незважаючи на всі негаразди, цей день націлений на створення сприятливих умов для самореалізації молодого покоління. Це стосується як матеріальної, так і духовної сторони життя молоді. Бо саме на молоде покоління завжди покладаються найбільші надії щодо розвитку технічного та інтелектуального потенціалу країни.

Тому якщо кожен з нас буде максимально зацікавлений в своєму майбутньому, в української молоді з’явиться перспектива, а в держави - європейське майбутнє.

Наталія Мендель

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X