Українська версія сайту

«Світле свято Воскресіння»

07-04-2016

6 квітня 2016 року у юридичному ліцеї відбувся майстер – клас зі створення Великодніх подарунків у техніці декупаж, який провела викладач Зелінська Т.Б.

Слово decoupage походить від французького «вирізати». Відповідно «техніка декупажа» - це техніка прикрашання, декорування за допомогою вирізаних паперових мотивів. Оформлення елементів інтер’єру в техніці «декупаж» бере свій початок з ХVІІ століття. Широко застосовувалось наклеювання паперових аплікацій на меблі, підлогу, стіни, і таким чином покриті лаком аплікації виглядали як малюнки. Техніка отримала подальший розвиток в Англії в ХІХ столітті.

Даний напрямок арт – терапії дозволяє розкрити і розвинути потенціальні художні здібності ліцеїстів, естетичні відчуття, потяг до прекрасного, надати практичні вміння при застосуванні різноманітних технік декупажу, а також створити атмосферу психологічної єдності та розвантаження.

Навчання і творчість завжди йдуть поруч. Формування особистості може бути ефективним лише втому випадку, якщо в цьому процесі буде активований творчий потенціал людини в різних видах діяльності. Великі можливості у розвитку творчості  дає такий вид прикладного мистецтва як декупаж.

Що може бути краще подарунків зроблених своїми руками? Душу й тепло, які ліцеїсти вклали у свої вироби, осяють їх домівку і принесуть радість у батьківські серця. 

Т.Б. Зелінська

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X