Українська версія сайту

23 серпня – День Державного прапора України.

21-08-2015

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний прапор України – один з трьох офіційних атрибутів, що позначають суверенітет держави.

Державний прапор України – це наш історичний дух, наші сумління та гордість, гідність та незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – символ волі, могутності, слави і величі української нації. 

Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Державний  прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України, символ волелюбності і миролюбності українського народу.

З ним наші діди і батьки здобували і славу, і волю, з ним сіяли пшеницю, будували і сміливо дивилися в майбутнє. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Прапор нас об’єднує так само, як українська мова і традиції. Тому кожен ворог, який хотів знищити український дух і українство, починав із нищення нашого символу - нашого прапора. Так було сто років тому, так, на жаль,  відбувається  і зараз на Донеччині і Луганщині. 

Ми бережемо та шануємо державний прапор як найвищу національну святиню.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини!

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X