Українська версія сайту

День ліцею - 2015!

17-09-2015

16 вересня  виповнилося 15 років з дня офіційного відкриття юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва - унікального навчального закладу, який став другим домом для 1075 юнаків та дівчат, які вирішили продовжити справу батьків – захищати закон і порядок, територіальну цілісність України.

Для світової історії 15 років - це всього лише коротка мить, але для колективу юридичного ліцею – це ціле життя.

Привітати колектив ліцею із святом завітали: ректор Національної академії внутрішніх справ генерал-майор міліції В.В. Чернєй, начальник Департаменту служби охорони МВС України генерал-майор міліції С.І. Буднік, легенда карного розшуку м. Києва полковник міліції В.С. Кур, батьки і звичайно ж випускники ліцею

Ректор академії генерал-майор міліції В.В. Чернєй, виступаючи перед ліцеїстами та гостями, розповів про віхи становлення ліцею, згадав добрим словом тих, хто стояв у витоків створення навчального закладу, присвятив своє життя служінню людям, хто віддає і сьогодні своє серце почесній справі - вихованню справжніх патріотів України. Завершуючи виступ, побажав ліцеїстам та педагогічному колективу успіхів, натхнення, здоров’я і миру кожній родині. 

Теплі слова вітання прозвучаливід начальника Департаменту служби охорони МВС України генерал-майора міліції С.І. Будніка, який висловив впевненість, що випускники ліцею у майбутньому стануть справжніми професіоналами. А щоб полегшити підготовку, подарував для використання у навчальному процесі ноутбук.

Приємним сюрпризом для ліцеїстів став подарунок (футбольні та волейбольні м’ячі, комплекти спортивної форми), який надійшов від колективу УМВС України в Закарпатській області.

Директор юридичного ліцею В.А. Кобко подякував присутнім за теплі та щирі слова, висловив впевненість, що педагогічний колектив і надалі будепримножувати кращі традиції юридичного ліцею, а вихованці ліцею – з гордістю нести звання «ліцеїст юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ».

Не залишили байдужими ліцеїстів і виступи викладачів юридичного ліцею – Н.В. Краснокутської та І.М. Шапошнікової.

Чудовий настрій подарували гостям і ліцеїсти, які підготували цікаву  концертну програму.

 

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X