Українська версія сайту

День відкритих дверей в юридичному ліцеї

27-03-2016

26 березня двері юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відкрилися для усіх бажаючих стати частиною великої та дружньої ліцейної сім’ї. Аби більше дізнатись про особливості навчання та умови вступу до ліцею у цей день до начального закладу завітало близько вісімдесяти осіб з різних областей держави. Також до ліцею завітав представник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в місті Києві Дмитро Берестень.

Захід розпочався в актовій залі ліцею із знайомства гостей з керівництвом, викладачами та співробітниками ліцею. Директор ліцею Василь Кобко представив гостям навчальний заклад: ознайомив з історією створення та діяльності ліцею, розповів про особливості навчання, проживання та організації дозвілля ліцеїстів. Заступник директора ліцею з навчально-методичної роботи Вячеслав Коваленко розповів про умови відбору та прийому на навчання до ліцею. Під час розмови у присутніх виникало багато питань, на які вони отримали вичерпні відповіді, після чого усіх запросили на екскурсію по ліцею.

Так, гості оглянули спортивну та тренажерну зали, навчальні аудиторії, бібліотеку, їдальню, медичну частину, спортивний майданчик, територію навчального закладу. Особливий інтерес викликала екскурсія гуртожитком, адже питання умов проживання у ліцеї найбільш цікавило батьків майбутніх абітурієнтів.

Під час проведення заходу гості переконались у тому, що у ліцеї створені усі умови для комфортного проживання, успішного навчання, розвитку творчих та фізичних здібностей дітей.

Сподіваємось, що усі, хто відвідав День відкритих дверей в юридичному ліцеї успішно складуть вступні іспити, та вже у вересні вдягнуть форму ліцеїста!

Вікторія Білоус

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X