Українська версія сайту

Для 144 вихованців Юридичного ліцею Національної академії внутрішніх справ пролунав останній дзвоник

01-07-2014

В Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва відбулися урочистості з нагоди Свята останнього дзвоника та 14-го випуску ліцеїстів. Атестати про закінчення навчання отримали 66 випускників.

З вітальним словом до випускників звернулася заступник начальника ліцею Світлана Шутенко. Вона зачитала поздоровлення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова: «Завжди пам’ятайте та шануйте тих, хто невтомно опікувався вами, передаючи свій досвід і уміння, вів до духовних вершин, плекаючи ваші душі в любові й добрі. Сподіваюся, що подальше навчання зробить усіх вас справжніми патріотами країни, сильними, мужніми, кваліфікованими спеціалістами, готовими гідно продовжувати розпочату справу. Зичимо вам віри в себе і своє майбутнє, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості в досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого життя!».

У свою чергу з теплими та щирими словами до ліцеїстів звернувся радник Міністерства внутрішніх справ Василь Дурдинець. Він від імені Наглядової ради академії привітав випускників з успішним закінченням навчання. «За ці роки ви змужніли, багато чому хорошому навчились, адже для цього були створені чудові умови. Велика подяка керівництву міністерства, ректорату академії, педагогічному колективу ліцею, вашим наставникам і всім, хто допомагає ліцею», - зазначив Василь Васильович. Далі у своєму виступі він наголосив на тому, що головне в житті не помилитись у своєму виборі. Треба продовжувати вчитись, бути добре освіченими, культурними, дисциплінованими, скромними, законослухняними. Наостанок Василь Дурдинець побажав ліцеїстам-випускникам, щоб вони продовжували справу своїх батьків, оволоділи професією правоохоронця, а в перспективі – поповнили лави української міліції.

Від імені керівництва академії привітав вихованців ліцею проректор з кадрового забезпечення та міжнародних зв’язків Валерій Лозовий. Вітаючи юнаків і дівчат він підкреслив: «Сьогодні ви починаєте самостійне життя, перед вами відкривається дорога у незвіданий дорослий світ. Приємно усвідомлювати, що більшість із вас у майбутньому продовжить справу батьків, які присвятили своє життя благородній і почесній місії – охороняти закон і порядок у державі. Примножуйте здобутки і славу академії та ліцею».

По тому кращим випускникам навчального закладу за активну участь у громадському житті були вручені похвальні листи.

Традиційно було вшановано пам'ять працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. Право покласти квіти до Меморіалу «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС України» надали найкращим – Вікторії Максимчук та Валерію Джусу.

Привітала героїв дня й мати випускника Ольга Джус. Вона подякувала керівництву академії і ліцею за постійну підтримку та увагу до дітей.

Далі прозвучав довгоочікуваний останній дзвоник, пролунала Клятва випускника, після чого відбулося прощання з Прапором ліцею.

Свято останнього дзвоника було радісним і водночас сумним. Радісним, бо завершився навчальний рік, а сумним – тому, що ці юнаки і дівчата переступили ту межу, за якою залишилося дитинство. Віримо, що наші вихованці будуть гідно нести звання випускника Юридичного ліцею.

Людмила Зеленко

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X