Українська версія сайту

Домашнє завдання з хімії, хімії в криміналістиці, психології.

27-10-2015

 Домашнє завдання на канікули

Хімія – І курс  

Опрацювати та законспектувати §8, виконати вправи 71,72, розв’язати  задачі 76 – 79 (с. 64) – підручник Попеля П.П.

 Підготувати (на вибір) повідомлення та презентації на теми: „Карбон(ІІ) оксид і карбон(ІV) оксид, силіцій(ІV) оксид”; „Парниковий ефект”; „Нітроген(ІІ) оксид і нітроген(ІV) оксид, фосфор(V) оксид”; „Сульфур(ІV) оксид і сульфур(VІ) оксид”; „Кислотні дощі”.

 Розв’язати задачі зі збірника задач Березан О.В.:  

 №6.1.112. Який об’єм амоніаку (н.у.) використали для добування амоній гідроген фосфату масою 105,6 г, якщо його вихід дорівнював 88% ?

 №15.13. До розчину сульфатної кислоти масою 80 г додали розчин барій хлориду, взятий у надлишку. Випав осад масою 18 г. Визначте масову частку кислоти (%) у вихідному розчині.

 №17.16. Який об’єм розчину ортофосфатної кислоти з масовою часткою кислоти 60 % (густина розчину – 1,4 г/мл) можна добути з 50 кг фосфориту, масова частка кальцій ортофосфату в якому становить 62 % ?

  Хімія – ІІ курс

 Опрацювати та законспектувати §13 – 15 (підручник Величко Л.П.); виконати завдання 2,7 (с.91), 8 (с. 112) – підручник Ярошенко О.Г.

 Підготувати (на вибір) повідомлення та презентації на теми: „Природні джерела органічних речовин. Природний і супутній нафтові гази, їх склад, використання”; 

„Нафта. Склад, властивості нафти. Продукти перегонки нафти, їх застосування”;
„Детонаційна стійкість бензину”; „Кам’яне вугілля, продукти його переробки ”; „Основні види палива та їх значення в енергетиці країни. Охорона навколишнього середовища від забруднень під час переробки вуглеводневої сировини та використанні продуктів її переробки ”.

 Розв’язати задачі зі збірника задач Березан О.В.: 

 №23.10. У результаті спалювання 6,19 г органічної речовини одержали 19,46 г карбон діоксиду та 7,97 г води. Густина пари цієї речовини  за повітрям становить 2,414. Визначте формулу речовини.

 №23.14. Під час спалювання 12 г невідомого вуглеводню утворилось 16,8 л карбон(ІV) оксиду та 27 г води. Один літр вуглеводню має масу 0,714 г (н.у.). Визначте формулу вуглеводню.

 №23.27. Монобромопохідна речовина невідомого насиченого вуглеводню містить 65  % Брому. Визначте формулу речовини, напишіть структурні формули її ізомерів та їхні назви за систематичною номенклатурою.

  Хімія  в криміналістиці – ІІ курс

 Законспектувати §5, 6 (дидактичні матеріали зі спецкурсу); виконати вправи 8 – 10 (до §5); вправи 1 – 4 (до §6).

 Підготувати (на вибір) повідомлення та презентації на теми: „Хімічні методи лабораторної криміналістики”;  „Дактилоскопія як основний метод встановлення індивідуальних ознак людини. Історія дактилоскопії”; „Папілярні узори та їх властивості”, „Методи криміналістичного дослідження слідів рук: фізичні, фізико-хімічні та хімічні”; „Симпатичні чорнила та методи їх виявлення”; „Хроматографічні методи у криміналістиці”.

  Психологія – ІІ курс

 1.Дайте означення понять: „здібності”, „схильності”, „талант”, „обдарованість”, „геніальність ”.

 2. Які умови розвитку здібностей ?

 3. Поясніть загальну структуру здібностей та види здібностей.

 4. Творче завдання. Опишіть, під впливом яких факторів формується особистість?

 5. Підготувати (на вибір) письмові повідомлення та презентації на теми: „Творчі здібності. Креативність. Обдарованість”; „Методи пошуку нового. Поняття про методи розвитку творчого мислення ”;  „Вміння адекватно оцінювати себе. Сильні та слабкі властивості особистості. Я в своїх очах та очима інших людей”;„Індивід. Особистість. Індивідуальність. Характер і темперамент людини ”; „Мотивація діяльності і поведінки. Мотиви наших вчин­ків”.

Викладач                                                             І.М. Шапошнікова

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X