Українська версія сайту

Інтенсивна підготовка ліцеїстів до ЗНО

18-12-2020

Як успішно підготуватись до ЗНО? На це питання шукає відповідь кожен випускник, який тільки береться за цю нелегку справу. Втім, не така вона й нелегка, якщо знати, чого чекати, а також розуміти, що доведеться добре попрацювати. Чарівної палички чи пігулки для ЗНО не існує!

Ліцеїсти юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва для вступу до закладів системи МВС та МОН, як правило, обирають українську мову і літературу (обов’язковий предмет), історію України, англійську мову, математику, рідше біологію та географію.

  

Тому підготовці до зовнішнього тестування вчителі приділяють досить багато уваги як на уроках, так і під час щоденних консультацій, не роблячи вихідних навіть у суботу та неділю. Додаткові заняття проходять за програмами зовнішнього незалежного оцінювання та зразками сертифікаційних робіт. Ліцеїсти ознайомлені із програмами ЗНО, вимогами до виконання робіт та відведеним на це часом, напрацьовують методику роботи з тестовими завданнями та творчими роботами.

 

Вихованці також зареєстровані на додаткові безкоштовні, проте змістовні та інформативні платформи масових відкритих онлайн-курсів, зокрема Prometheus, iLearn, Be Smart,Lim English, Ed-era тощо.

Під час дистанційної форми навчання чи відсутності ліцеїста з якихось причин на заняттях – підготовка відбувається онлайн з використанням інтернет платформ Zoom  та Google Meet.

  

ЗНО з усіх предметів складене за шкільними програмами, тож ретельна підготовка до кожного уроку та виконання всіх домашніх завдань протягом старших класів – є запорукою успішного складання державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання, оскільки жоден репетитор не складе іспиту за учня.

Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва НАВС

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X