Українська версія сайту

Інтерактивне заняття про гуманне ставлення до тварин

15-02-2016

Днями до юридичного ліцею з інтерактивною лекцією завітала лектор Благодійної організації «Щаслива лапа» Ольга Дзюба. Дівчина провела цікаві заняття для ліцеїстів, під час якого вихованці ліцею дізнались про проблему безпритульних тварин в Україні та шляхи її вирішення. Неабияку роль у цьому, зокрема, відіграє організація, представником якої є Ольга. Її діяльність спрямована на реалізацію низки проектів щодо допомоги безпритульним тваринам: опікується притулками, проводить благодійні акції, допомагає у пошуці загублених домашніх улюбленців, а також допомагає безпритульним тваринам знайти свою «сім’ю» та ін.

Крім цього, Ольга розповіла про небезпечні хвороби тварин, причини їх виникнення, симптоми та поради щодо правильного поводження з тваринами. Цікаво для майбутніх правознавців та правоохоронців було дізнатись і про відповідальність за порушення правил поводження та утримання тварин.

Змістовна лекція супроводжувалась мультимедійною презентацією та показом тематичних відеороликів, а часто – і жвавою дискусією, яка підкреслила інтерес вихованців ліцею до окреслених проблем.

Проведений захід не залишив нікого байдужим. Отримані знання ліцеїсти зможуть застосувати у житті, та особисто приєднатись до вирішення проблеми безпритульних тварин в Україні.

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X