Українська версія сайту

Канікули – час для розвантаження

02-11-2018

Протягом останніх  років   Україні бурхливо відбувається реформування в освітній галузі. Новітні реформи повинні нести в собі не лише виховний і навчальний потенціал, а й мають зберігати здоров’я всіх учасників освітнього процесу. Це можливо, якщо педагог професійно компетентний, фізично і психологічно здоровий, а також стійкий до негативних професійно-обумовлених явищ.


З метою ознайомлення педагогів з поняттям «синдром емоційного вигорання», його основними причинами, симптомами, а також умовами психологічного розвантаження та збереження емоційного здоров’я з педагогічним складом юридичного ліцею на канікулах було проведено тренінгове заняття «Профілактика емоційного вигорання педагогів».

Практичні психологи ліцею Штанько Н.А. та Дзюба О.І. запропонували викладачам міні-лекцію на тему «Синдром емоційного вигорання», а також багато цікавих вправ, спрямованих на емоційне розвантаження, зокрема це вправа-самодіагностика «Причини емоційного вигорання», «Ідеальна виробнича ситуація», вправа з арт-терапії «Моя улюблена тварина», вправа-звільнення від негативних емоцій «Кошик сміття» тощо.

Захід проходив цікаво, динамічно, у теплій та невимушеній атмосфері. Усі присутні активно працювали, відповідали на поставлені питання, виконували вправи різної психологічної спрямованості.

На  завершення  педагоги  отримали  поради  психолога  щодо  профілакти професійного  вигорання  та   вироблення  стресостійкості.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X