Українська версія сайту

«Подорож у інший світ»

01-12-2014

Відчуття трепету дух перехоплює, коли на тебе чекає зустріч  чогось невідомого, незнаного досі. І лячно, і разом з тим сповнює надія та очікування чогось хорошого. З такими думками та емоціями прийшли ми, студенти ІІІ курсу Інституту суспільства Київського університету імені Бориса Грінченка на виробничо-педагогічну практику до юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ.

Напрасована форма, сувора дисципліна, все за статутом – людині цивільній, не звиклій до такого, спершу лячно. Ми, звісно, не виняток. Проте, знайомство з педагогічним колективом дещо змінило перше враження: від офіціозу ми перейшли до дружньої розмови у теплій, майже домашній атмосфері. На душі стало спокійно, а серце сповнилось сподіваннями на плідну працю. Доброзичливий колектив, здібні та привітні ліцеїсти – з цього дня почалася наша подорож до іншого світу.

Безсумнівно, це були два неймовірно насичені подіями тижні. Коловорот ліцейного життя закрутив нас миттєво. Завдання, що спершу здавалися непосильними, подарували нам незабутні враження та неоціненний життєвий і професійний досвід. Ще довго із посмішкою на вустах та щемом у серці згадуватимемо ці два тижні напруженої праці,  які пролетіли, як мить.

Від всього серця вдячні викладачам правознавства Зелінській Т.Б., Скриловій Н.Л., директорові ліцею Кобку В.А., заступникові директора з навчально-методичної роботи Шутенко С.В., які стали наставниками та порадниками наших перших кроків на педагогічній ниві.

Це була перша педагогічна проба, та сподіваємось, що вдала.

                                         Зацепіна Юлія, Карельська Анастасія, Сущенко Владислава та Місаулова Тетяна. 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X