Українська версія сайту

Підсумкова науково-практична конференція «Знавці права»

21-05-2015

З метою пошуку, розвитку і підтримки здібних, обдарованих, талановитих ліцеїстів, залучення їх до пошукової, науково-дослідницької роботи, створення умов для творчого, інтелектуального, духовного самовдосконалення ліцеїстів та їх гармонійного духовного розвитку в юридичному ліцеї створено наукове товариство «Ерудит». Юні науковці працюють у двох секціях: природничо-математичній та суспільно-гуманітарній. Допомагають ліцеїстам у їх наукових пошуках, дослідженнях та експериментах викладачі ліцею. Традиційними формами роботи є  лабораторні та гурткові заняття, індивідуальна науково-дослідницька робота, диспути, круглі столи. Юні науковці беруть активну участь у районних, міських інтелектуальних конкурсах, турнірах, іграх, предметних олімпіадах, а найталановитіші – пишуть науково-дослідницькі роботи.

 Вже стало доброю традицією у травні підбивати підсумки наукової роботи ліцеїстів. Не став винятком і цей навчальний рік. Так, 20 травня в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва відбулася підсумкова науково-практична конференція «Знавці права».

У вступному слові з нагоди відкриття конференції заступник директора з навчально-методичної роботи підполковник міліції Шутенко С.В. привітала учасників конференції, узагальнила результати наукової роботи ліцеїстів, відзначила учасників та переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад.

 Запропоновані на обговорення наукові роботи ще раз підтвердили про різносторонній розвиток ліцеїстів, їх захоплення не тільки правознавством, а й іншими науками. Не залишили байдужими як ліцеїстів, так і викладачів, гостей конференції роботи ліцеїста 203 навчального взводу Поповченка Б.О., «Проблемні питання правового регулювання прав дитини у законодавстві дитини», ліцеїста 104 навчального взводу Смик А.С. «Суд присяжних за новим КПК»,  ліцеїста 101 навчального взводу Гладіліної А.В. «Проблемні питання реалізації амністії», ліцеїста 101 навчального взводу Бабенко Ю.С. «Народонаселення світу. Демографічні процеси», ліцеїстів другого курсу Бабаєвої О.О. та Гаріян І.В «Вплив харчових добавок на організм людини», ліцеїстів другого курсу Мурзо Є.В. та Проценко І.В. «Визначення кислотності молока», ліцеїста 203 навчального взводу Мурзо Є.О. «Мова персонажів п`єси Миколи Куліша «Мина Мазайло». 

         При представленні робіт ліцеїсти показали не тільки знання і володіння темою, а і вміле використання сучасних новітніх технологій.

         Завершилась конференція виступом викладача хімії, «вчителя вищої категорії», «вчителя-методиста» Шапошнікової І.М., яка  побажала ліцеїстам нових творчих здобутків, наукових досягнень, а випускникам успішного складання випускних та вступних випробувань, правильного вибору подальшого життєвого шляху.

         Впевнені, що і в подальшому, випускники ліцею продовжуватимуть наукові дослідження і стануть відомими вченими та науковцями.

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X