Українська версія сайту

Свято краси та молодості

22-05-2015

21 травня 2015 року ліцеїсти відвідали загальноакадемічний шоу-конкурс «Міс НАВС  2015».

Всього корону виборювали 47 дівчат, з яких у фінал потрапили лише дев’ять. За титул найвродливішої дівчини боролися Вікторія Перегончук та Анастасія Суворова курсанти 1-го курсу центру спеціальної та фізичної підготовки, Анастасія Малікова та Анастасія Йовбак курсанти 1-го курсу та 2-го курсів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, Тетяна Власенко курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів громадської безпеки та Національної гвардії України, Анастасія Добролежа та Ліана Фіщук курсанти 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів для слідства та кримінальної міліції, а також студентки 1-го курсу навчально-наукового інституту права та психології Катерина Ферьєва та Анастасія Швець. Необхідно наголосити, що учасниці конкурсу не були професійними топ-моделями, а є звичайними молодими дівчатами.

Красуні виступали у п’яти конкурсних номінаціях: «Краса в погонах», «Внутрішня справа за номером…Будьмо знайомі!», «Шукаємо таланти» чи «ДТП», «Єдина Україна» та «Краса збереже світ».

Фіналістки створили справжнє свято. Урочисто та граційно демонстрували себе у парадній міліцейській формі, ефектно й зворушливо виходили в національному вбранні, знайомили глядачів і журі зі своїми уподобаннями та мріями. Дехто навіть підготував справжнє танцювальне шоу.

У перервах між конкурсами глядачів розважали учасники шоу «Україна має талант» та «Х-Фактор», а також неперевершені таланти нашої Альма-матер.

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X