Українська версія сайту

Курс за вибором «Генетичні аспекти поведінки людини» як один елементів допрофесійної підготовки майбутніх правоохоронців.

18-01-2015

  Курс за вибором «Генетичні аспекти поведінки людини» як один елементів допрофесійної підготовки майбутніх правоохоронців.

 Сучасний етап розвитку суспільства передбачає збереження і зміцнення здоров’я населення. Це одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Екологічні проблеми, прискорений ритм життя, нераціональне харчування не найкращим чином впливають на стан людини. У зв’язку з цим зростає роль біології як навчального предмету у розширенні уявлень учнів  про формування основ здорового способу життя і грамотної поведінки в різних життєвих ситуаціях.

 Спецкурс «Генетичні аспекти поведінки людини» призначений для професійної підготовки ліцеїстів І курсу і дозволяє реалізувати зв'язок  практичних та теоретичних знань предметів природничого циклу, дає можливість з’ясувати як на психічні особливості людини, її задатки впливають генетичні механізми, вік, стать.

 Метою курсу є створення умов для формування внутрішньої потреби особистості в удосконаленні і надати змогу визначитись у виборі професії, пов’язаної з будь-якою галуззю біологічної науки (криміналістикою, медициною, психологією).

 Практична спрямованість курсу посилюється уроками-практикумами. Практика доводить, що в разі потрапляння дитини в екстремальну ситуацію, вона виявляється неготовою до неї та безпорадною, тому моделювання життєвих ситуацій на уроках якнайкраще сприяють формуванню алгоритму безпечної поведінки. Здобуті знання допоможуть у майбутній правоохоронній діяльності виробити власну модель безпечної поведінки в екстремальних ситуаціях( так званого ''побутового, соціального екстриму '' ).

 Впевнена, що вивчення спецкурсу забезпечить набуття ліцеїстами знань із найбільш актуальних галузей сучасної загальнобіологічної науки та сприятиме формуванню цілісної картини світу і розумінню свого місця в ньому, розумінню ролі і призначення сучасної людини у суспільстві.

 

Викладач біології Федоренко Л.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X