Українська версія сайту

Крок до перемоги…

09-05-2014

Метою Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури є виявлення творчих здібностей учнів, підвищення спортивного рівня та обізнаності в галузі фізичного виховання, популяризація здорового способу життя, патріотичне виховання молоді. Загальне керівництво олімпіадою здійснює Всеукраїнська конкурсна комісія, що складається з представників Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інноваційних технологій, учених, фахівців вищих навчальних закладів, передових учителів фізичної культури, фахівців федерацій з видів спорту.

На міському етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури Солом’янський район представляв переможець районного етапу ліцеїст Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ Олійник Богдан.

Олімпіада проходила 22–23 лютого на базі Скандинавської гімназії м. Києва. Програма олімпіади складалася з теоретичного туру, легкої атлетики, футболу, гімнастики, туризму, баскетболу, гандболу. У запеклій боротьбі перемогу в окремих видах та в загальному заліку отримав Олійник Богдан (19 балів), ІІ місце – представник Шевченківського району Набойченко Павло (27 балів), ІІІ місце – представник Подільського району Піньковський Олександр (30 балів).

Вітаємо призерів олімпіади, а переможцю Олійнику Богдану бажаємо успіхів і не зупинятися на досягнутому, а завжди йти попереду та гідно представити м. Київ на завершальному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, що відбудеться в м. Харкові у березні 2013 р.

Сподіваємося на нові перемоги!

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X