Українська версія сайту

Миколайчики для ліцеїстів від благодійників!

19-12-2014

Другий день поспіль у юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ проходять благодійні акції, присвячені Дню Святого Миколая та професійному святу всіх правоохоронців.

Перебуваючи у наповненому залі, відчувалась особлива атмосфера спокою та умиротворіння, неначе сам Святий Миколай спостерігав за всім, що відбувається.

Ліцеїсти написали безліч листів до Миколая з різними проханнями та побажаннями, зокрема одні писали, щоб скоріше закінчилася війна на Сході України і наша держава якнайшвидше стала вільною і незалежною, інші бажали здоров’я і щастя своїм  рідним і близьким, а деякі мріяли про вступ до вишу з успішним його закінченням. Листи різні, різні побажання та головне, що вони написані від щирого серця і з добрими намірами. А значить –  обов’язково здійсняться.

Цього дня, щоб виконати бажання, привітати вихованців ліцею зі святами та поділитися теплом своїх сердець завітали:  ректор Національної академії генерал-майор міліції Володимир Чернєй, голова Наглядової ради банку «Авант» Ігор Завадський, т.в.о. начальника Департаменту державної служби охорони генерал-майор міліції Сергій Буднік, голова українсько-турецького культурного центру «Сяйво» Дамір Гюкхам.

Багато теплих слів звучало на адресу дітей. Ігор Завадський, виступаючи, привітав вихованців ліцею зі святами та подарував їм комп’ютери, згадавши своє міліцейське минуле,  та побажав, щоб у кожного обов’язково здійснилися всі його мрії й він досяг тієї вершини у житті, до якої прагне.

Коли ведучі запросили на сцену Олену Єщенко з її донькою Вікторією, дружину старшого інспектора батальйону спеціального призначення «Миротворець», полковника міліції Віктора Єщенка, який героїчно загинув в Іловайську під час антитерористичної операції на сході нашої країни, то мимоволі серце стислось від болю. Ректор академії Володимир Чернєй вручив вдові й доньці подарунок та зазначив: «Ми проводимо роботу зі створення єдиного реєстру, це значить, що ми беремо на себе зобов’язання з контролю за тими дітьми, батьки яких не лише загинули при виконанні службових обов’язків, охороняючи громадський порядок, а й тих, хто нині гідно несе службу з охорони незалежності, територіальної цілісності та забезпечує мир і спокій нашої держави. Хочу запевнити, що всі діти, у яких загинули батьки, це наші потенційні ліцеїсти». У свою чергу, вдова подякувала за увагу й підтримку та поздоровила всіх зі святами.

А ще були подарунки від генерал-майора Сергія Будніка, який передав до бібліотеки підрозділу Біблію, а для побутових потреб пилосос. Сергій Іванович, вітаючи юнаків і дівчат, побажав, щоб вони завжди цінували традиції навчального закладу, й були готові долучитися до лав захисників правопорядку. Від культурного центру «Сяйво» в особі Даміра Гюкхам кожен отримав солодощі та фрукти.

Завершуючи захід, на правах господаря, ректор Володимир Чернєй жартома повідомив, що цими днями працює помічником Святого Миколая та побажав, щоб ліцеїсти, коли вони стануть дорослими й чогось досягнуть у своєму житті, завжди піклувались про дітей і про ветеранів, адже це святе. Далі у своєму виступі Володимир Васильович зазначив: «У такі хвилюючі моменти підсвідомо згадую своє та, мабуть, як і у кожного із вас, важке дитинство. Втім, за роки наполегливої праці, мені все ж вдалося досягти певних висот, хоча це було і непросто».

Далі Володимир Васильович пригадав як вони з Ярославом Кондратьєвим, колишнім ректором академії, ім’я якого нині носить ліцей, починали його будувати.  «Втім, зараз ми маємо сучасний навчальний заклад. Та, повертаючись до привітань, сподіваюсь, що саме ви станете фундаментом майбутньої міліції. Тож бажаю вам, насамперед, завжди залишатись людьми, нехай у кожну домівку прийде мир та спокій, а Святий Миколай допомагає й оберігає вас».

Впевнені, що гості отримали задоволення не лише від перебування у цій дружній родині, а й від концерту, який влаштували ліцеїсти.  

 

Оксана Чміленко

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X