Українська версія сайту

Ми – нащадки славетного роду

28-02-2019

26 лютого команда юридичного ліцею взяла участь у міжшкільних військово-спортивних змаганнях «Ми – нащадки славетного роду», що відбулися на базі загальноосвітньої школи №74 та були приурочені Дню тридцятої річниці виведення військ з Афганістану.


Команди закладів загальної середньої освіти солом’янського району вправлялися в п’яти видах змагань: підтягування на перекладині, стрільба із пневматичної гвинтівки, гирьовий спорт, неповне розбирання та збирання автомата та перетягування канату.

Ліцеїсти досить достойно проявили свої вміння, зокрема Пилип’юк Влада посіла I місце в особовому заліку в  змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки. У випробуваннях з гирьового спорту I місце посів Бориско Денис. Смаковий Артем найкращим став під час неповного розбирання та збирання автомата. Ярослав Юр’єв був другим в змаганнях з підтягування на перекладині.

Яворський Володимир має II місце в особовому заліку в змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки, а Віталій Тищук – III місце в особовому заліку в змаганнях з неповного розбирання та збирання автомата.

Загалом команда юридичного ліцею не залишила жодного шансу суперникам, посівши I місце в загальнокомандному заліку в міжшкільних військово-спортивних змаганнях.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X