Українська версія сайту

На порозі дорослого життя.

01-06-2015

30-05-20130 30 травня 2015 року в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ як і в багатьох столичних навчальних закладах пролунав останній дзвоник 2014\2015 навчального року та були вручені атестати про повну загальну середню освіту 73 випускникам.

З часу створення ліцею – це вже вп’ятнадцяте дружня ліцейна родина зібралась на плацу, щоб надати путівку у вир дорослого життя своїм вихованцям. Більшість випускників присвятила своє життя правоохоронним органам і з честю несуть звання «ліцеїст юридичного ліцею», продовжуючи славні традиції академії та ліцею.

 Привітати випускників із урочистою подією прийшли представники Центрального апарату МВС, ГУМВС України в Києві та Київській області,  голова Солом’янської у м. Києві районної адміністрації та керівництво  академії, почесні гості, педагогічний склад, рідні та друзі.

Спостерігаючи за урочисто вбраними ліцеїстами, можна було помітити на їх обличчі і радість, і сум водночас, адже за роки навчання ліцей став для них другою домівкою, де вони пізнавали світ, людей та знайшли багато нових друзів.

Ректорат академії, а зокрема її очільник генерал-майор міліції Володимир Васильович Чернєй, завжди по особливому ставляться до своїх наймолодших вихованців. Вони потребують неабиякої уваги й батьківської опіки, бо багато з них втратили когось з батьків ще зовсім малими. Тож, звертаючись до ліцеїстів, ректор зазначив: «Хотів би, щоб ви ніколи не забували про людей, які дали вам життя, вчили і виховували. Дякую вам за сумлінне навчання, вагомі здобутки та призові місця на олімпіадах. Тож нехай вам завжди щастить і береже Бог».

У свою чергу мати випускника Наталія Михайлівна Малиш подякувала всім, хто день і ніч ніс відповідальність за дітей, а перший випускник ліцею Валентин Білянський, нині майор міліції і працівник апарату МВС України, не приховуючи хвилювання побажав випускникам, аби вони обов’язково досягли поставленої мети та згадав, як колись так само стояв на святковій лінійці.

 

За традицією, що склалася, кращі ліцеїсти поклали квіти до пам’ятника «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС» та всі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які полягли у боротьбі за нашу вільну і незалежну Україну.

З вітальними словами також звернулася класний керівник 201 навчального взводу Наталя Леонідівна Скрилова,  яка від імені колективу ліцею побажала випускникам щасливої долі, миру, злагоди, адже у непростий час ці юнаки і дівчата йдуть у самостійне доросле життя і мають довести чого варті та на що здатні.

Завершилися урочистості зворушливою церемонією – Клятвою випускника ліцею, право проголосити яку було надано Ігорю Новику, прощанням з Прапором та востаннє, карбуючи крок, випускники пройшли урочистим маршем.

Потім були слова привітання від рідних, друзів, першокурсників, святковий концерт і фотографування на добру пам'ять.

Попереду у наших випускників зовсім інше, вже доросле життя. Тож нехай кожен з них знайде свою стежину, обере ту професію, яка визначить його подальшу долю, звичайно ж, у мирній і суверенній Україні.

Щастя і долі Вам, дорогі випускники!!!

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X