Українська версія сайту

Наркотик – отрута ХХІ століття

26-02-2019

26 лютого до юридичного ліцею завітав професор кафедри управління та роботи з персоналом, кандидат філософських наук, доцент Циганов Віктор Васильович з лекцією на тему «Отрута».

Під час лекції обговорювалася проблема наркоманії серед молоді, яка є однією з найактуальніших в сучасному суспільстві, оскільки вона приймає загрозливі розміри і з кожним роком лише «молодшає».

Віктор Васильович зауважив, що на сучасному етапі розвитку нашого суспільства спостерігається відсутність будь-яких правил моралі, дотримання норм культури, ідеології. Склалась така ситуація, що можна все, разом з тим і наркотики. Сім’я втрачає свої виховні функції, проблемою наркоманії держава займається формально, в засобах масової інформації все частіше пропагується тема легалізації деяких наркотичних речовин. Все більше підлітків вживають наркотики ще в школі.

Головними причинами вживання наркотиків професор визначив психологічні особливості підлітків, які бажають відчувати свою значимість і цінність, прагнення «вписатися» в потрібне оточення, та і просто данина моді.

На думку науковця, щоб зменшити вживання наркотичних речовин серед неповнолітніх, треба пропагувати розуміння складності одужання та важке повернення до здорового способу життя, спонукати молодь планувати своє подальше життя в руслі — «я хочу вчитися, стати висококваліфікованим спеціалістом, створити добру родину, бути гідним громадянином своєї держави.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X