Українська версія сайту

Навчально-польові заняття для другокурсників юридичного ліцею

26-04-2019

Згідно з вимогами навчальної програми предмету «Захист Вітчизни» в юридичному ліцеї з 24 по 26 квітня проходили 3-денні навчально-польові заняття з випускниками для набуття стройової виправки, фізичної загартованості, закріплення знань і навичок, отриманих ліцеїстами на заняттях із предмету «Захист Вітчизни».


Урочисте відкриття занять відбулося на плацу ліцею, після чого ліцеїсти приступили до здачі нормативів, стройової підготовки та занять із тактичної та вогневої підготовки.

На базі ННІ №1 ліцеїсти тренувались щодо дій солдата в бою, прийомів і правил виконання способів пересування солдата на полі бою, дій в пішому порядку, вимог до вибору місця ведення вогню і спостереженню за противником, прийомів і правил обладнання і маскування окопу для стрільби лежачи, способів ведення розвідки, вивченню місцевості.


Також до проведення навчально-польових занять долучилися і інструктори Навчально-тренувального відділення домедичної підготовки Київського центру "Академія поліції" НАВС, які пройшли повний курс спеціальної підготовки в міжнародному центрі парамедицини S.M.U.R.D та сертифіковані за стандартами NАТО. Під час занять ліцеїсти здобули навички надання домедичної допомоги, зокрема серцево-легеневої реанімації, мобілізації кінцівок при переломах, зупинення кровотеч, деструкції дихальних шляхів, дій при судомних нападах та станах шоку.

Маємо надію, що знання, отримані ліцеїстами під час навчально-польових занять, знадобляться їм лише в теорії і – ніколи на практиці.

Юридичний ліцей

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X