Українська версія сайту

Першокурсники урочисто дали Клятву ліцеїста юридичного ліцею Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ

04-10-2014

Понад вісімдесят юнаків та дівчат дали Клятву ліцеїста юридичного ліцею.

У юридочному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників.

Ще перед початком заходу було помітно хвилювання цих вихованців, адже від сьогодні вони будуть вже повноправними ліцеїстами славетного навчального закладу. Тому з особливою гордістю, приклавши руку до серця, вони співали Гімн України.  Після вручення посвідчення ліцеїстів, над плацом пролунали слова клятви приналежності до великої міліцейської родини.

Першим привітав першокурсників радник МВС України, голова Наглядової ради Національної академії Василь Дурдинець. Він від імені старшого покоління української міліції побажав сумлінно і наполегливо вчитися, оволодівати знаннями, дослухатися до порад педагогів і наставників. Також Василь Васильович подякував керівництву Благодійного фонду «Златобанк» і особисто голові Спостережної ради цієї ж установи Олені Якименко за суттєву допомогу у підготовці до нового навчального року та адресну підтримку кожного ліцеїста.

Традиційно до слова були запрошені батьки. Людмила Дячок, мама першокурсниці,  подякувала керівництву міністерства та академії за створені умови для навчання дітей, а також за їх турботу і підтримку.

Від імені вихованців ліцею виступила Марія Дячок, яка запропонувала  вшанувати пам'ять загиблих правоохоронців хвилиною мовчання і покласти квіти до пам’ятника «Вірності, мужності, героїзму працівників органів внутрішніх справ».

У свою чергу, звертаючись до першокурсників, ректор академії Володимир Чернєй закликав гідно нести звання ліцеїста. «Слова клятви, яку ви дали перед старшими товаришами та батьками, – це велика відповідальність. Від того, як ви оволодієте новими знаннями залежатиме ваша подальша професійна діяльність. Ми зробимо все, аби ви стали справжніми правоохоронцями, захисниками закону та спокою громадян», - підкреслив очільник вишу.

Закінчилися заходи святковим концертом і проходженням ліцеїстами урочистим маршем.

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X