Українська версія сайту

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

31-05-2019

В останній день травня в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ пролунав останній дзвоник для 81 випускника.

Привітати випускників із урочистою подією завітали ректор академії генерал поліції другого рангу Володимир Васильович Чернєй, заступник директора Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності – начальник управління роботи з персоналом МВС України Василь Андрійович Кобко, голова організації ветеранів Центрального апарату МВС України генерал-лейтенант міліції у відставці Іван Прокопович Красюк, дружина Ярослава Кондратьєва Людмила Василівна, педагогічний склад, рідні та друзі.

За традицією, що склалася, захід розпочався з ушанування хвилиною мовчання мужності, вірності та героїзму правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків та покладанням квітів.

З теплими словами до ліцеїстів звернувся ректор академії Володимир Васильович Чернєй, вітаючи юнаків і дівчат він наголосив: «Сьогодні ви починаєте самостійне доросле життя. Приємно усвідомлювати, що більшість із вас у майбутньому присвятить своє життя благородній і почесній справі – охороняти закон і порядок у нашій країні. Тож примножуйте здобутки і славу академії та ліцею».

По тому ректор вручив подяки найкращим ліцеїстам за особливі успіхи у навчанні, науково-дослідній роботі, активну участь у громадському житті ліцею та особистий внесок у підвищення його іміджу.

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

З вітальними словами також звернулася класний керівник 204 навчальної групи Тетяна Богданівна Зелінська, яка побажала випускникам щасливої долі, миру, злагоди, адже попереду у цих хлопців та дівчат зовсім інше, вже доросле життя. Тож нехай кожен з них знайде свою стежину, обере ту професію, яка визначить його подальшу долю у мирній і незалежній Україні.

Від імені всіх випускників зі словами подяки до педагогів-наставників звернулася ліцеїстка Руслана Клюй. Окрасою свята став чарівний танець у виконанні ліцеїстів.

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Завершилося святкування урочистим маршем ліцеїстів у супроводі оркестру.

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Пролунав останній дзвоник для ліцеїстів

Спостерігаючи за випускниками, можна було помітити на їх обличчі і радість, і сум водночас, адже за роки навчання ліцей став для них другою домівкою, де вони пізнавали світ, один одного та знайшли багато нових друзів.

Віримо, що наші вихованці будуть гідно нести звання випускника Юридичного ліцею.

Щастя і долі Вам, дорогі випускники!!!

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X