Українська версія сайту

Річниця єднання братів-українців

16-01-2019

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Ця подія стала вирішальним моментом, за який українці боролись протягом багатьох століть. Збулося те, за що страждали й гинули, боролися й вболівали, для чого жили й працювали мільйони синів і дочок України впродовж років, десятиліть, століть...

З нагоди сторіччя з дня проголошення Акта злуки та об’єднання українських земель ліцеїсти 104 навчальної групи з класним керівником Лілією Федоренко підготували тематичний ранок, де нагадали важливі історичні події, які передували цьому дню, та наслідки об'єднання двох республік для утворення єдиної української держави.

Учасники заходу переглянули змістовний фільм, пригадали історичні постаті, внесок яких для здобуття незалежності нашої держави складно переоцінити. Окрім того, бібліотекар юридичного ліцею підготувала книжкову виставку «Соборна мати Україна – одна для всіх, як оберіг.

Вихованці ліцею наголосили на важливості неподільності нашої держави та єдності українського народу. Ліцеїсти провели паралелі з подіями 100-річної давнини, адже сьогодні війна на Сході країни є продовженням боротьби за державний суверенітет. Навіть отримавши омріяну незалежність, наш народ продовжує відстоювати єдність й соборність України. У лавах Збройних сил України за цілісність нашої держави борються патріоти з усіх куточків нашої батьківщини.

 Ми засвоїли важливий урок з історії та віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X