Українська версія сайту

Секрет досягнення успіху

09-03-2021

Днями відомий український легкоатлет, журналіст, поет, теле- та радіоведучий В’ячеслав Варда поділився з ліцеїстами юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва своїм досвідом та корисними порадами.

 Секрет досягнення успіху

 Цікаву зустріч з колишнім випускником академії організував голова ради Асоціації «Чорнобиль» НАВС Володимир Заяць, який під час зустрічі наголосив, що людина народжується як індивід, як суб’єкт суспільства, з притаманними їй природними властивостями, формується як особистість у системі суспільних відносин завдяки цілеспрямованому вихованню та навчанню.

 Секрет досягнення успіху

 В. Варда розповів про спортивні досягнення, навчання, сучасний стан спортивної журналістики з усіма її особливостями та перспективами. Доповідач закцентував, що у створення успішного спортивного матеріалу потрібно вкласти душу, подати його в «яскравій обгортці», не бути схожим на інших. І головне, на чому неодноразово наголосив під час зустрічі В’ячеслав, − постійно розвиватися. Ніколи не знаєш, чи згодиться та чи інша вивчена деталь, але саме вона може зробити матеріал ексклюзивним. До того ж, важливо йти в ногу з часом. 

Секрет досягнення успіху

 Наприкінці зустрічі гість Академії побажав слухачам отримувати максимальне задоволення від своєї діяльності, не боятися помилок: «Не факт, що обраний шлях буде правильним, але варто намагатися. Бо якщо цього не зробите ви, не зробить ніхто. Або ж зробить хтось інший, і краще за вас».

Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва НАВС

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X