Українська версія сайту

Шана пам’яті Ярослава Юрійовича Кондратьєва

28-01-2019

У юридичному ліцеї створено музейну експозицію, присвячену Ярославу Юрійовичу Кондратьєву, ім’я якого тісно та нерозривно пов’язане з ліцеєм, адже саме завдяки його зусиллям було створено заклад освіти, навчатися в якому бажають сотні юнаків та дівчат, охочих пов’язати своє життя з правоохоронною діяльністю.

Відкриття в 1999 році юридичного ліцею стало втіленням у життя мрії колишнього ректора Національної академії внутрішніх справ України – відомого політичного і громадського діяча, вченого, генерал-полковника міліції Ярослава Юрійовича Кондратьєва, а у 2007 році розпорядженням Кабінету Міністрів України юридичному ліцею присвоєно його ім’я.

 

Формування експозиції стало можливим завдяки зусиллям ректора Національної академії внутрішніх справ генерала поліції другого рангу Володимира Чернєя та дружини Ярослава Юрійовича Людмили Кондратьєвої, яка зберегла та подарувала безцінні експонати – особисті речі, наукові праці, формений одяг Кондратьєва Я.Ю. Досить цікавою також є фотогалерея створення юридичного ліцею.

Головне завдання даної меморіальної виставки – збереження своїх надбань для наступних поколінь, а найкращою шаною пам’яті Ярослава Юрійовича буде незламна надія, що ліцеїсти виховуватимуть в собі почуття національної самоповаги та гідності, багато працюватимуть над собою, щоб стати гідними правоохоронцями та громадянами рідної України».

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X