Українська версія сайту

Скажи «НІ» наркотикам!

26-10-2018

Протягом тижня перед канікулами психологами ліцею проводились групові профілактичні інформування з елементами тренінгу та транслюванням відеоматеріалів для ліцеїстів І та ІІ курсів щодо профілактики вживання наркотичних речовин, їх дії на організм людини, хвороби наркоманії.

На кожному занятті особливий акцент робили на досить відомій і популярній серед підлітків наркотичній речовині, до складу якої входять тютюн, гашене вапно та пташиний послід. Звикання до насваю виникає дуже швидко та призводить до різних захворювань всіх органів людини.

На заняттях ліцеїсти активно брали участь в обговоренні актуальних питань, спростовували міфи про наркотики, розмірковували щодо причин наркоманії, і чому так швидко поширюється наркоманія, якщо вона несе такі великі страждання. Впродовж бесіди вихованці ліцею пригадали групи наркотичних речовин, їх механізм дії на організм людини.

Наприкінці заходу переглядали відео, на якому колишні наркозалежні розповідали про першу спробу наркотиків, про їхню залежність та незворотні наслідки їх дії на організм людини.

Ліцеїсти усвідомили, що здоров’я і щастя – у власних руках. Кожен є господарем своєї долі і свого майбутнього, а наркоманія — це небезпечне явище, воно руйнує людське здоров'я, родинне щастя, життя і тому боротьба з ним повинна бути безкомпромісною.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X