Українська версія сайту

Ліцеїсти отримали подарунки від заступника міністра внутрішніх справ

18-12-2014

Ліцеїсти отримали подарунки від заступника міністра внутрішніх справ

 

В юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбулась благодійна акція з нагоди Дня Святого  Миколая та Дня міліції України за участю заступника міністра внутрішніх справ України генерал-лейтенанта міліції Василя Паскала, ректора НАВС генерал-майора міліції Володимира Чернєя та голови організації ветеранів Центрального апарату МВС України генерал-лейтенанта міліції у відставці Івана Красюка.

Як і завжди у цей день в актові залі не було вільного місця. Ліцеїсти з нетерпінням чекали на гостей. Тому й підготувалися відповідно. Зі святково вбраної сцени лунали пісні й привітання.

У ролі Святого Миколая у цей день виступив Василь Паскал, який з батьківською теплотою привітав ліцеїстів зі святом та подарував оргтехніку й квитки на концерт для кращих його вихованців. Виступаючи перед юнаками й дівчатами Василь Федорович зазначив: «Наше основне завдання – це дати вам гідну освіту, адже ви є нашою надією, на яку ми покладаємо свої найкращі сподівання. У майбутньому перед вами стоїть непросте завдання – відновити довіру до міліції, оскільки ми прагнемо бути незалежною європейською державою».

Далі до привітань долучився директор ліцею Василь Кобко, який теж поздоровив своїх вихованців зі святом, побажав щастя, успіхів у здійсненні задумів і міцного здоров’я та повідомив, що на кожного під ялинкою чекає подарунок.

Наостанок, на добру згадку про подію відбулося пам’ятне фотографування.

Нагадаємо, що нині в юридичному ліцеї навчається 156 дітей, батьки яких – працівники органів внутрішніх справ – загинули, померли чи стали інвалідами при виконанні службових обов’язків, учасники бойових дій, які нині захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та беруть участь в Антитерористичній операції на сході нашої країни.

ВЗГ НАВС

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X