Українська версія сайту

Всеукраїнський онлайн-урок «Європа починається з тебе» до Дня Європи в Україні

15-05-2019

З нагоди святкування Дня Європи в Україні ліцеїстів юридичного ліцею було запрошено до участі у Всеукраїнському відкритому онлайн-уроці, який вперше в Україні в такому форматі проведений Укрінформом. Захід був спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Учасниками уроку стали віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе; перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова; український тележурналіст, актор, сценарист і музикант Майкл Щур.

Захід транслювався наживо й участь дистанційно взяли учні із 2164 шкіл з різних куточків України. В ліцеї також з допомогою смарт-дошки ліцеїсти могли спостерігати за ходом уроку та вболівати за своїх друзів, що знаходились в студії Укрінформу.

Під час уроку ліцеїсти, присутні та ведучий Майк Щур обговорювали й дискутували на різні теми щодо цінностей та життя в Україні і ЄС, говорили про євроінтеграцію Української держави та ментальність українців і європейців.

Також ліцеїсти відвідали брифінг та мали за честь поспілкуватися з віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе.

Наприкінці заходу наші вихованці отримали пам’ятні подарунки та мали змогу отримати автографи й зробити фото з учасниками Всеукраїнського онлайн – уроку.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X