Українська версія сайту

В юридичному ліцеї проведено змагання з кікеру.

25-05-2015

Кікер від німецької kicker – футболіст настільна гра заснована на футболі. Перший патент на стіл для кікера був отриманий у Великобританії 1923 року винахідником Гарольдом Торнтоном, саме цей рік і є роком народження настільного футболу.

Починаючи з 2002 року ITSF проводить міжнародну політику визнання кікера як олімпійського виду спорту, введено офіційні правила змагань, складається щорічний календар-змагань, проводяться чемпіонати та кубки світу. Під підгою ITSF національні федерації проводять підготовку та сертифікацію арбітрів. На сьогоднішній день міжнародна федерація об’єднує 65 країн світу.

Настільний футбол не стоїть на місці і в Україні. Так, у 2006 році була створена федерація України з кікеру, яка входить до Міжнародної федерації настільного футболу.

Гра в кікер успішно зайняла своє місце серед професійних гравців та любителів активного відпочинку та спорту. В юридичному ліцею імені Ярослава Кондратьєва ліцеїсти теж мають можливість грати в настільний футбол. 25 травня 2015 року відбувся турнір на першість юридичного ліцею серед ліцеїстів, в якому взяли участь 10 команд. У напруженій боротьбі перемогу вибороли ліцеїсти ІІ курсу Мошко Владислав та Денисюк Ігор, а призові місця посіли – Фальченко Сергій, Файчук Ростислав (ІІІ місце) – Борисенко Євгеній, Богуш Олексій (ІІ місце). Вітаємо всіх учасників, призерів та переможців турніру! Сподіваємось що це стане першою сходинкою до міжнародних змагань…

 

Викладач фізичної культури Н.А.Озерова

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X