Українська версія сайту

В юридичному ліцеї розпочалася посилена підготовка до іспитів

17-10-2018

Навчальний рік увійшов в активну фазу, і все більше випускників ліцею цікавляться змістом і процедурами зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року. Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти».

Випускникам закладів загальної середньої освіти результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти:

– українську мову і літературу;

– математику або історію України (на вибір учасника);

– ще один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мова).

Тож в юридичному ліцеї розпочалася  підготовка до іспитів, уроки підсилюються щоденними консультативними заняттями з усіх предметів за окремими графіками для І–го та ІІ–го курсів.

Також розпочинаються факультативні заняття з англійської мови, які проводять кваліфіковані викладачі первинної професійної підготовки «Академія поліції» та кафедри іноземних мов Національної академії внутрішніх справ.

Для ліцеїстів створено всі належні умови з підготовки до важливих і непростих іспитів, а право розраховувати на бажані результати дає лише наполеглива праця.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X