Українська версія сайту

Вчимося граючи

14-01-2019

Психологи ліцею продовжують знайомити ліцеїстів з цікавою навчальною грою «Крок за кроком».

«Крок за кроком» розроблена Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» за підтримки представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Гра сприяє набуттю учасниками певного комплексу знань та формування у них навичок відповідальної поведінки щодо власного здоров я, зокрема, прийняттю виважених рішень, усвідомленню проблем ВІЛ/ СНІД, та інших наслідків ризикованої поведінки, виробленню власного ставлення до широкого кола питань, пов’язаних із здоровим способом життя.

Гра проводиться у формі лото, учасники відповідають на питання, які є у  картках 5 типів:  жовті – значення  загальнолюдських цінностей у житті людини, здоров’я – як цінність, зелені – гігієна як основа здорового способу життя людини, сині – особливості наркозалежної поведінки, рожеві – статеве та репродуктивне здоров’я,  червоні – основи профілактики ВІЛ/СНІДу.

Ліцеїстами в ході гри було проаналізовано наслідки невідповідального ставлення людини до власного статевого життя (незапланована вагітність, аборт, ІПСШ тощо) та взаємозв’язки між безвідповідальним ставленням людини до власного здоров’я та ризикованою поведінкою. Обговорено значення почуттів таких як дружба, закоханість та кохання у житті людини.

У ході дискусій та виконання ігрових завдань ліцеїсти виробили уявлення, установки із запропонованих тем та формували відповідні навички прийняття рішень, відмови від ризикованої поведінки тощо.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X