Українська версія сайту

Вивчаємо світ природи

17-12-2018

15 грудня ліцеїсти разом з класним керівником Катериною Готенко відвідали один з найбільших науково-природничих музеїв світу й найбільший природничий музей України – Національний науково-природничий музей НАН України.

Ліцеїсти з цікавістю пройшлися 24 залами музею, де поглибили свої знання про виникнення, будову та еволюцію Землі, рослинний і тваринний світ, їхнє минуле і сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України. Кожна зала музею вразила своєю неповторністю та насиченістю інформацією. Ліцеїсти мали змогу побачити скелети вже вимерлих тварин, разом з тим, і мамонта, потрапили у світ коралів, звернули увагу на величезну колекцію метеликів та гігантську китайську саламандру завдовжки 180 см. Та найбільше зацікавив світ ссавців, де можна побачити й велетенських білого та бурого ведмедів, і маленьких ховрашків та мишей.

Порадували ліцеїстів численні діорами, споглядаючи які, ніби реально потрапляєш у тваринний і рослинний світ Карпат, Криму, Антарктиди, Тянь-Шаню та інших частин земної кулі.

Відвідування Національного науково-природничого музею поглибило знання ліцеїстів з біології, географії та історії, що стало ще однією сходинкою до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X