Українська версія сайту

Вшанування пам’яті видатного українського Сина

15-03-2019

Щовесни на початку березня в нашій державі вшановують пам'ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка – поета, прозаїка, художника.

В юридичному ліцеї стало традицією відзначати Шевченківські дні. З метою популяризації творчої спадщини українського генія, активізації патріотичного виховання, пов'язаного з іменем видатного митця, вчителі проводять різноманітні культурно-просвітницькі заходи, що сприяють формуванню духовної, світоглядної позиції ліцеїстів, вихованню принципів громадянської відповідальності.

Так, протягом 11-15 березня в ліцеї пройшли бібліотечні заняття, тематичний ранок "Шевченкове слово у віках не старіє", усні журнали на уроках "Музи генія", проведена інтелектуальна гра за життєписом та творчістю «Найрозумніший», конкурс читців-декламаторів поезій Шевченка, була організована виставка творів Кобзаря.

Найкращими знавцями життя і творчості Тараса Шевченка стали Петренко Юлія та Мосьондз Карина. Високу читацьку майстерність невмирущої поезії Кобзаря показали Білановська Катерина, Клюй Мар’яна, Яворський Володимир та Кухар Діана.

Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса назавжди залишається в пам’яті нащадків.

Проведені заходи залишили яскраві враження в ліцеїстів, показали високу результативність роботи педагогів, запалили на творчому небосхилі ліцею нові талановиті зірочки.

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X