Українська версія сайту

Вступна кампанія 2019 завершилася

03-09-2019

У 2019 році вступна кампанія до юридичного ліцею відбувалась відповідно Правил відбору та прийому на навчання до юридичного ліцею 
імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ.

До Приймальної комісії НАВС від комплектуючих підрозділів територіальних ГУНП надійшло 122 навчальні справи з різних областей України. До вступних випробувань було допущено 98 кандидатів на навчання.

Перед вступними іспитами з ліцеїстами та їх батьками зустрілися члени Приймальної комісії, які поінформували присутніх із графіком та порядком проведення іспитів і побажали успіхів та наполегливості.

За результатами вступних випробувань та відповідно до рішення Приймальної комісії наказом Національної академії внутрішніх справ від 06 липня 2019 року № 746 зараховано з 1 вересня 2018 року 84 особи, з них 29 дівчаток та 55 хлопців.

Затамувавши подих, поки ще майбутні ліцеїсти та їхні батьки слухали урочисте оголошення наказу.

З теплими словами до присутніх звернувся проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Руслан Сербин, який привітав кандидатів на навчання зі вступом, подякував за вибір одного із найкращих закладів освіти України та висловив впевнення, що в майбутньому вони продовжать почесну справу захисників українського народу, захисників закону та порядку, суверенітету та незалежності України.

А далі розпочалася підготовка до нового навчального року…

З батьками продовжили спілкуватись. директор ліцею Сергій Филенко, заступники директора ліцею, курсові офіцери, лікар-педіатр ліцею та психологи, які розповіли про особливості організації освітнього процесу, розпорядку дня, правил проживання в гуртожитку, харчування, медичного обслуговування та відповіли на численні питання присутніх.

Колектив юридичного ліцею щиро вітає нових вихованців із визначною в їх житті подією і з нетерпінням чекає на початок нового навчального року!!!

Юридичний ліцей

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X