Українська версія сайту

ЮРИДИЧНОМУ ЛІЦЕЮ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА КОНДРАТЬЄВА - 20 РОКІВ!

16-09-2020

Минуло два десятиріччя з дня урочистого відкриття за участю керівників держави й Міністерства внутрішніх справ першого та поки що єдиного в системі МВС України закладу, який забезпечує здобуття повної загальної середньої освіти певними категоріями дітей, що потребують підвищеного соціального захисту.

Тисячі випускників ліцею представляють декілька поколінь. За високі досягнення в навчанні понад 40 із них нагороджено золотими та срібними медалями. Більшість вихованців продовжили династії правоохоронців, стали гідними нащадками батьків, які загинули або дістали каліцтво під час виконання службових обов’язків з охорони правопорядку, захисту територіальної цілісності й незалежності країни.

Перший набір до ліцею відбувся 1999 року. Нині тут навчаються 179 хлопців і дівчат.

Бути ліцеїстом – престижно і водночас надзвичайно відповідально. Його учні – це не просто школярі, а частина багатотисячного колективу Національної академії внутрішніх справ – продовжувачі славетних традицій закладу зі 100-річною історією. Крім опанування освітньої програми, ліцеїсти отримують поглиблену юридичну та посилену фізичну підготовку, поєднану з патріотичним вихованням, набуттям умінь і навичок, необхідних для успішного вступу та подальшого навчання в закладах вищої освіти МВС України або за вибором в іншому цивільному ЗВО.

Безперечно, знаковим є те, що переважна більшість випускників ліцею прагнуть надалі навчатися в НАВС та інших вишах системи МВС, засвідчуючи усвідомлену готовність продовжити справу батьків, присвятити себе службі в поліції, захищати права людей і зміцнювати правопорядок у державі.

В умовах карантинних обмежень урочисте шикування ми змінили на інший формат вітання. Упевнені, що рекомендації ректорату й педагогічного колективу всі сприймають з розумінням і достойно.

Тож від щирого серця бажаємо вам міцного здоров'я та звершень у навчанні! Пам'ятайте і цінуйте Альма-матер, будьте гідним прикладом для однолітків, докладайте всіх зусиль, щоб вступити до омріяних вишів. Наші вчителі та стройові командири неодмінно вам у цьому допоможуть. До слова, освітній процес у ліцеї забезпечують 14 учителів, серед яких є ті, хто стояв біля витоків становлення закладу, – вчителі хімії Ілона Шапошнікова, історії Тетяна Зелінська та Юлія Довгань, правознавства Наталія Скрилова.

Висловлюємо вдячність усьому персоналу ліцею, а також батькам випускників, міській і Солом'янській районній державним адміністраціям, Міністерству, ГУ НП у м. Києві й областях, випускникам попередніх років, ветеранам МВС, міліції та поліції за активну підтримку нашого закладу!

З днем народження, ЛІЦЕЮ! Процвітання та невпинного розвитку!

 ЮРИДИЧНОМУ ЛІЦЕЮ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА КОНДРАТЬЄВА - 20 РОКІВ!

 

Із найщирішими побажаннями

Ректорат і Вчена рада НАВС 

 

 

Важливо

Інші навчальні підрозділи

Навчально-наукові інститути:
- №1 (Київська обл., с. Віта Поштова)
- №2 (вул. Ірини Бекешкіної, 3)
- №3 (пл. Солом'янська, 1)
- заочного та дистанційного навчання
Інститути та факультети:
- Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації
- Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інші навчальні підрозділи:
- Київський центр первинної професійної підготовки "Академія поліції"

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03151, м.Київ, просп. Повітрофлотський проспект, 53

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 249 09 53

X
X